View Single Post
Old 08 Nov 2012, 23:58   #173
Malombra
Guru

Malombra

Originally Posted by Twinsen:
Originally Posted by Malombra:
te învîrţi în cerc. te-am mai întrebat o dată: care e grupul sau autoritatea pe care vreau s-o imit?
Originally Posted by twinsen:
Fara a-ti accepta pe deplin definitia snobismului, autoritatea careia te supui tu in cazul de fata e acea iluzorie "critica buna de film".

Originally Posted by Malombra:
critica buna de film

nu citesc critică de film. am postat o dată un articol de gallagher. autoarea lui aron şi moise face şi ea referire la acest autor, deci nu sursele ei pentru scrierea recenziei sunt sursa neplăcerii. ar fi fost ridicol să-mi placă gallagher atunci, dar să nu-mi mai placă acum, pentru că domnişoara mihalcea îl aminteşte în articol. oricît ţi-ar conveni, atît de absurdă nu sunt. nu am astfel de automatisme, de respingere imediată a unei chestii, de îndată ce aceasta intră într-un circuit mai larg, oricît s-ar vrea să se susţină contrariul.

*ce adaug la mesaj e marcat cu e.u.
dar poate că nu e clar. limbajul, da, ştiu..
nu ştiu despre ce critică de film bună sau rea vorbeşti. dar poate mai scotoceşti pe net şi găseşti o definiţie a criticii de film ca strictă povestire a filmului. sau, ca să folosim logica aplicată, ca să dai valori unui lucru (bun sau rău), trebuie să ştii dacă ai acel lucru în faţă. e sau nu e? eu am o obiecţie, iar tu deja mă afiliezi unor grupuri. eu îmi exprim un dezacord, iar tu îmi spui că fac lobby pentru nu ştiu ce critică bună, pe care, din păcate , nici nu o frecventez, nu ştiu cum arată. dacă gallagher e bun sau nu, să o spună cei avizaţi. dar mă îndoiesc că o critică, bună sau rea, este un rezumat al conţinutului unui film şi gata. dar poate găseşti tu ceva informativ pe net, cine ştie.
Malombra is offline   Reply With Quote sendpm.gif