încearcă să imite purtările și limbajul unei categorii de oameni care li se pare lor superioară.
te învîrţi în cerc. te-am mai întrebat o dată: care e grupul sau autoritatea pe care vreau s-o imit? acum îmi vei aduce probabil un text din formula as şi aşa mai departe, iar acolo problema va reapărea. ziceai pe undeva că îţi cîştigi pîinea predînd logica. se vede.
Tu iei in deradere un text scris de cineva cu studii in domeniul filmului, publicat intr-o revista de specialitate. Automat prin asta arati ca te consideri superioara autorului, in domeniul criticii de film. Stilul tau ("nu fucking zău - critică , deh ") il umileste pe autor.
cînd tu iei în derîdere postările userilor de pe acest forum, se numeşte libertate de expresie. aşa îi spui, întotdeauna. eu am spus exact, prompt, la obiect, ce mă deranjează. sarcasmul meu nu e nici general, nici vag, ci arată un aspect concret care mi se pare nelalocul lui. aşa-zisa mea superioritate ţine de interpretarea ta. îmi vine să rîd că sfatul vine de la cineva care şi-a făcut un fel de marcă personală de a lua peste picior multe din intervenţiile de pe acest forum, fără pic de jenă sau consideraţie pentru autorii umiliţi. cu ocazia asta poate ar fi cazul să te priveşti în oglindă.
critica buna de film
nu citesc critică de film. am postat o dată un articol de gallagher. autoarea lui aron şi moise face şi ea referire la acest autor, deci nu sursele ei pentru scrierea recenziei sunt sursa neplăcerii. ar fi fost ridicol să-mi placă gallagher atunci, dar să nu-mi mai placă acum, pentru că domnişoara mihalcea îl aminteşte în articol. oricît ţi-ar conveni, atît de absurdă nu sunt. nu am astfel de automatisme, de respingere imediată a unei chestii, de îndată ce aceasta intră într-un circuit mai larg, oricît s-ar vrea să se susţină contrariul.
mie utilitatea propriilor mele cuvinte îmi este clară. cui nu îi este, să mă ignore. nu-l costă nimic.
nu ştiam că transfocare şi corecţie pot provoca extaze mistice, magie, cinemagie..
e.u. Ei bine, o parte semnificativa a forumistilor NU poate sa scrie un astfel de text.
adică o parte bună din forumişti NU ştiu să povestească ce văd? da ce părere bună ai tu despre oameni.
Last edited by Malombra : 08 Nov 2012 at 22:36.
|