View Single Post
Old 08 Nov 2012, 20:21   #168
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by Twinsen:
Da, sunt sigur ca oricine de pe Cinemagia poate scrie asa sau mult mai bine...
eu nu sunt sigura deloc, din contra...
stiu, Fedeiros ne-a "privit" putin de sus, la fel ca si Malombra cand vorbea despre sferele inalte in care ii place sa se miste..
e tupeul pe care ti-l confera superioritatea. il recunosc. pe mine, nu ma deranjeaza tupeul lor, chiar deloc! atata vreme cat este sustinut cu argumente si cu o savoare a limbajului pe care eu o compar cu aceea a mancarurilor gatite de mine, il gasesc binevenit. eu n-am gasit in asa-zisa "incompententa" a lui Fedeiros decat o ironie fina, sau mai bine zis, o autoironie. ce sa-i faci, fiecare are stilul personal de a-si manifesta framantarile interioare( nu ma refer la alea din stomac) si sunt convinsa ca numai tolerand accesele mai mult sau mai putin creatoare ale crizelor profunde de existentialism care ne mai zgandareste un pic plictiseala zilnica, putem continua acest minunat turneu de film.
pe mine m-a amuzat motivul lui Fedeiros si m-am gandit in prima secunda, cat de snob poti fi incat sa scoti asemenea idee pe gura. apoi, m-am gandit ca are dreptate. e bine sa ai autocenzura si mai ales, sa spui ceva numai daca consideri ca, esti luat in seama. bravo lui, ca a avut curajul de a recunoaste asta.

Last edited by rvn : 08 Nov 2012 at 20:25.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif