Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 02 Nov 2012, 14:24   #1299
reivan
Veteran

reivan

kriss , cu alte cuvinte malombra se pierde in alte cuvinte .
Eu sincer sunt obijunit cu incoerenta , poate de asta inteleg ce vrea sa scrie , sa-mi transmita malombra , pentru ca incoerenta este un defect major al ei.
Eu stiu ca nu scriu corect , dar macar eu nu fac abuz de figuri de stil aiurea.
Toate ideile maombrei se pierd usor in epitete si metafore degeaba folosite , incearca sa se exprime cat mai artistic dar nu asa vorbesc oamenii normali. Are impresii , fite. Scrii atat de poetic pierzand idee dupa idee si apoi mai folosesti cate o prescurate de mes , care se ineaca la randul ei in alte si alte figuri de stil ca la final totul sa ajunga o gramada mare de nimicuri.
Poate-s primul care ti-o spune , dar nu cred ca sunt si primul care o gandeste. Paradox nu e ca eu nu pun accent pe felul in care scriu pe un forum cu toate ca-mi place sa vorbesc corect , paradox e ca tu , o fiinta superioara mai bagi cate-o prescurtare de mess cand scrii ceva inteligent.
Din cate stiu eu , Petre Tute si-a dat duhul acum multi ani , insa as fi dorit sa-l intalnesc personal . Nenea respectiv era un simplu om de 82 de ani , in scaun cu rotile care statea la coada la o casa de bilete . A stat acolo 2 ore jumate farqa sa-l oblige nimeni. astia-s oameni care merg si ei la stadion , inseamna ca sunt prosti sau gorile? Paunescu a fost si el suporter , si deasemenea a fost si scriitor , asta-l face gorila?
Bine a spus Petre Tutea ...omul ala chiar a facut puscarie pentru un popor de idioti. Si idiotii inca domina , dar intr-un stil fie el mai "exotic" fie mai violent fie mai artistic. Malombra parca-i un personaj a lu Caragiale , ii critica pe altii fara sa se uite la ea , eu unul macar recunosc ca-s redus , si-mi vorbeste cu atata superioritate...pun pariu ca nu are inca 30 de ani .
Si-acum propun sa terminam cu OFF topicul .
reivan is offline   sendpm.gif