View Single Post
Old 01 Nov 2012, 12:38   #161
Mercutio
Guru

Mercutio

Originally Posted by Liviu-:
Originally Posted by Federico:
nu mai pot sa zic ca 'filmul e realist, misto filmat si actorii naturali' fara sa-mi vina sa-mi zobr creierii de jena.

I feel you bro. In prinicipal de asta nu mai scriu nici eu, ca filmele oricum le vazusesem (in afara de cel propus de karenin), dar nu reusesc sa ma motivez indeajuns incat sa-mi pierd destul timp ca sa scot ceva coerent. Nu de alta, dar cand n-ai talent si nici experienta la scris iti ia ceva timp sa bagi 2 vorbe de suflet.

de acord, dar tocmai efortul acesta e important. e ca in sport sau in orice alt domeniu, ca sa fii in forma trebuie sa exersezi mereu. in sensul, in cazul filmului, sa incerci sa exprimi ce iti place la un film, sa-l analizezi cat de cat, daca are ceva de transmis, daca e semnificativ din vreun punct de vedere, etc. la unele filmele e destul evident, la altele nu. si in general, cel putin eu, vad destul de multe filme, dar ele raman ca o experienta, mai mult sau mai putin placuta, insa doar atat. de aceea mi-am zis, macar la filmele de la turneu, la iconoclast si in limita timpului si la cel al lui Twinsen, sa incerc sa fac efortul de a exprima experienta respectiva.