Originally Posted by iiii:
sti proverbul ala... daca taceai intelept ramaneai??? nu mai zi parerea ta despre anumiti actori , pentru ca poti fi judecat aiurea, si aici ma refer la pustimea care foloseste cinemagia numai pt twilight.
eu cand am zis o parere despre un cantaret, care are pe cinemagia pagina, in care am zis, strict o parere personale, un user s-a apucat sa incerce sa ma faca pe mine cacao intr-un topic din cafenea... unde evident tot el s-a facut de cacao. si ce facusem? am zis o parere sincera....
ca sa nu mai zic, ca al meu comment acum nu mai exista... si sa nu mai zic ce injuraturi imi luam acolo de la diversi useri, dar le raspundeam pe masura.
in alta ordine de idei, hai sa iti arat eu de ce ma uit si monitorizez, de ma faceai tu securist : intra la pagina lui bob sapp. sa vezi acolo culmea nesimtirii la copiatul unui comment, nu ca ar fi singura pagina unde acel user copiaza, numai pentru a fi in top utilizatori cinemagia, si mai ales de a avea acele medalii aurite...
|
Ha ha ha eu macar pe ale mele le scriam la fel , nu dadeam copy /paste , si erau ale mele .
Pai eu nu te inteleg pe tine de ce faci treaba asta de monitorizare . Ce iti iese tie daca o faci ? Nu ma refer la avantaje materiale . Ma refer ca nu are ce sa it iasa decat nervi . De fapt rade ciob de oala sparta .
Eu te-am facut securist pt ca tu m-ai facut primul . Si mi se parea ipocrit ca cineva care ma monitorizeaza sa ma faca pe mine securist .Oricum eu imi cer scuze pt toate insultele pe care ti le-am adus .De obicei nu ma caracterizeaza vocabularul injurios , dar tu interveneai mereu in discutii in defavoarea mea , tinandu-le partea altora . Ceea ce insa nu e o scuza pt comportamentul meu.