View Single Post
Old 26 Oct 2012, 16:35   #1799
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Originally Posted by iiii:
cosmine, daca te simti haituit, ar trebui sa te intrebi de ce?

think la ce fel de commenturi lasi, tu am vazut destule copiate, identic, numai de amorul artei.. ti-am zis atunci.
pe forum , in modul cum te-ai exprimat, te-ai ales cu un ban.
la stiri acolo, sincer, parca o cauti cu lumanarea, nu e stire fara un comment de al tau, incearca tu sa intelegi de ce esti haituit. eu ti-am dat niste hinturi.

IMi pare rau dar pe forum am luat ban pt felul cum s-a exprimat paul aramis.Nu e vorba ca ma deranjeaza sa fiu haituit de oameni care chiar au idei , dar nu pot sa imi exprim ideile ca sare unu si ma face in aceeasi fraza comunist, securist, snob , iubitor de filme de sexploitation , si iubitor de filme cu BDSM si de aia nu imi plac filmele cu James Bond, adica , deja sunt 3 contradictii dar ce sa ii explici unui creier de subprotozoara il ignori si gata .Sunt constient de faptul ca ideile mele sunt mai altfel decat ale majoritatii , dar stiu si ca nu sunt singurul care le am , poate doar singurul care are curajul sa le exprime.Plus ca eu spre dosebire de majoritatea nu incerc sa imi impun ideile ca niste adevaruri universale , le expun si atat , Ca dupa aia se apuca niste neica nimeni sa despice ei firul in 4 si sa incerce sa demonstreze ca numai ei au dreptate , asta e nu e vina mea . Eu vad paiul din ochiul meu , dar ei nu vad taigaua care li se pune in fata. In sensul ca de exemplu spun ca nu imi place (MIE) ce fel arata Angelina Jolie , sau ca nu imi place seria James Bond .E voie sa nu imi placa , probabil ca da , nu ma bag peste commentul altuia sa zic ca " ba cum de iti place de vrajitoarea aia de Angelina Jolie , nu vezi ce fel arata ca un copac desfrunzit ?" sau nu zic " ba dobitocule filmele cu James Bond sunt pt copii cu varsta intre 3 si 5 ani , ca doar ei pot crede asa ceva ".Nu , eu doar imi exprim parerea si atat . In schimb ce fac ceilalti? Sar pe commentul meu ca o haita de lupi :" Cum sa nu iti placa ba Angelina Jolie . Nu stii ca e obligatoriu sa iti placa ratatule care esti tu ratat" sau " Nu iti place seria James Bond pt ca esti un comunist si James Bond se lupta cu comunistii"Raspunsuri demne de o gradina zoologica.
Despre aceleasi commenturi la filme : le-am pus oricum la filme pe care nu le-a mai vazut nimeni , as putea si aici sa zic ca nu sunt singurul .uita-te la cetateanul si la comentariile lui de la filmele fratilor Marx. Singurele comentarii la fel puse la filme pe care lumea le-a vazut sunt cele de la seria James Bond si asta pt ca acolo nu avea rost sa imi consum imaginatia toate fiind la fel de proaste , nici nu meritau niste commenturi diferite. Oricum daca m-ai mai urmarit in ultimul timp ai vazut ca nu am mai facut

Last edited by cosmin742000 : 26 Oct 2012 at 16:56.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif