View Single Post
Old 23 Oct 2012, 17:55   #4637
reivan
Veteran

reivan

Originally Posted by Vortex:
Originally Posted by iiii:
vortex, chiar sincer nu te pot intelege.

ia cauta tu pe net, cazul cu jucatorul de la leeds care il pocneste in fata pe portarul de la sheffield, si a luat 4 luni de puscarie cu executare..

daca te referi si la jucatori, think la ce loaze sunt in liga 1. betivani care nu joaca mai nimic, o presa sportiva de tot rahatu care ii pupa in dos dupa o reusita si ii desfinteaza la esec.

anumiti patroni de echipe care vorbesc si turuie la tv dupa meci.

daca tu intelegi ca un suporter care merge de ani buni la meci, care indura frigul pe stadion sa isi vada echipa favorita , care canta si se bucura, tu il vezi urangutan, ai o mare problema.

ia sa iti zica si ghost90, ce se intampla la U. cum ies la marsuri saptamanal aproape, incercand sa schimbe mersul la echipa etalon a clujului.
Cam cati canta si se bucura 2%,3%?Ca multi se bat ,arunca petarde doamne de s-ar omori toti sa ne creasca PIB-ul!Nu am o problema cu ala care canta am explicat,dar in 90% fotbalul domle e plin de extremisme si excese !Si eu ce am zis despre jucatori?Nu acelasi lucru?
Deja m-ai facut babuin si...ai spus ca ti-ai dori sa ma omor ..nu personal ce-i drept dar mananci rahat cu polonicu
nu am mai avut altercatii cu alte galerii de ani buni desi sunt membru unei grupari extremiste de sustinatori ai unei echipe.si mai facem si deplasari. Am fost pe stadion 500 de oamnei impotriva a 14 mii de fani ai unei echipe rivale ..si dupa ce am castigat , cy toate ca ei erau cunoscuti ca fiind agresivi nu am avut incidente. Lucrutile s-au schimbat
reivan is offline   Reply With Quote sendpm.gif