Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 09 Oct 2012, 21:05   #1512
rvn
Scorpia cinefiscalitatii
 
rvn
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,621
nu stiu daca ati incercat vreodata sa frigeti legume sau carne de orice fel infasurate in folie de aluminiu,pe gratarul de fonta care se pune direct pe ochiul plitei sau aragazului.
eu, desi citisem pe undeva, printr-o vagauna a internetului, acum ceva timp, n-am indraznit sa aplic metoda, pana in seara asta, cand mi-am zis ca, fie ce-o fi, incerc!
iata ce-a iesit din pieptul de pui umplut cu ce-am avut la indemana: rosie, ardei, ceapa,cascaval,verdeata. carnea a fost pregatita pentru aceasta operatiune chiar dimineata, inainte de a pleca la serviciu, deci a avut timp sa imprumute aroma condimentelor si a uleiului de masline pe care le-am aplicat fara mila pe ea.
IMG_0077.JPG
IMG_0083.JPG
IMG_0084.JPG
IMG_0096.JPG
IMG_0099.JPG
sincer va spun, a iesit delicioasa. incercati, mai ales ca in folia de aluminiu se strange si sosul care, pus peste carne dupa ce o asezati pe farfurie, o face sa devina dementiala, vorba anaemonei.

Last edited by rvn : 09 Oct 2012 at 21:07.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif