Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 08 Oct 2012, 22:45   #1511
anaemona
Guru
 
anaemona
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,704
E sfecla rosie. O reteta asemanatoare humusului, doar ca in loc de naut am pus sfecla rosie.

Sfecla rosie e printre putinele legume care nu-si pierde vitaminele in orice fel ai gati-o, la cuptor, la abur sau calita la temperatura mica. Eu am calit-o. S-a transformat in roz pentru ca am combinat-o cu tahini, care nu-i altceva decit un fel de unt de seminte de susan, care e bej deschis. In rest am pus ce se mai pune in humus, tahini, fiind ingredientul care nu trebuie sa lipseasca. Daca aveti un blender bun, ca sa iasa cit mai fina pasta finala, e pur si simplu dementiala.

Ma bucur ca s-au gasit destul de multi dornici de ghicit. Poate ma lansez in ghicitori culinare

Era o gluma veche, poate chiar a lui Matty, in care un artist ii spunea prietenului lui: Eu pictez si sotia mea gateste, apoi fiecare incearca sa ghiceasca ce a vrut sa faca celalalt.
__________________
"Bravery is by far the kindest word for stupidity."

Last edited by anaemona : 08 Oct 2012 at 22:50.
anaemona is offline   Reply With Quote sendpm.gif