View Single Post
Old 30 Sep 2012, 20:37   #24
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by bremen1980:
''-Vrei sa vezi turnul din Pisa fara sa-ti fie frica sa nu-ti cada in cap ??
Il avem ,e mai mititel dar mai sigur si nici nu trebuie sa te duci pana-n Italia .'' Cam asa au gandit si creatorii acestui parc tematic .
mai, eu inca n-am vazut filmul, insa, abundenta de spoilere nevinovate m-a ajutat sa-mi fac o idee la ce sa ma astept. inca nu ma pronunt, pana nu vaz cu ochii mei.
n-am rezistat, insa, sa nu-l contrazic putin pe bremen cu toate ca mi-a placut deliciosul lui speech.
asemenea parcuri exista peste tot in lume, deci, e putin probabil sa fie inventia lor:
http://en.wikipedia.org/wiki/Minimundus
poate chinezii au vrut sa-l aiba si ei, dar, nu pentru a face o mica bucurie saracilor care nu-si permit sa vada exemplarele originale,ci, pentru a mai stoarce ceva dolarasi de la strainii care le viziteaza tara. care straini? pai, aia care cauta parcuri de distractii, nu aia care vor sa refaca drumul matasii pe camila si nici aia care ar fi amatori sa se urce pe Marele Zid. cum spuneam, este halucinant amestecul de traditional si occidental in China.
investitorii straini au adus odata cu banii si mc donald's-ul, da'n loc de binecunoscuta chiftea de vita, gasesti in el un serpisor sau o gaza.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif