View Single Post
Old 28 Sep 2012, 19:48   #5
chuckyfan
Guru

chuckyfan

Încep mai repede cu 3 zile, pentru că mă simt intrat în atmosfera Halloweenului.

1) Jolly Roger: Massacre at Cutter's Cove (2005) IMDb - 5.3 / 10
Nu era de așteptat altceva de la The Asylum. Totuși pe vremea aia încă aveau scenarii "originale". Extrapunct pentru țâțe și decapitări.

2) Dracula (1931) IMDb - 7.0 / 10
Mai puțin creepy decât Nosferatu, dar mult mai bine realizat.

3) Jigoku kozô AKA The Boy from Hell (2004) IMDb - 6.7 / 10
Început foarte promițător, neașteptat ( am văzut cea mai amuzantă decapitare pe anul ăsta ), dar a-II-a jumătate lasă de dorit. Totuși, gore a fost de ajuns cât să-mi ajungă până mâine, anul ăsta se poartă chestiile extreme.

4) Gut-Pile (1997) IMDb - 4.6 / 10
De obicei am o slăbiciune pentru filmele horror din perioada 95-2002 făcute de amatori, dar ăsta n-a fost pe placul meu. Un fel de rip-off după Evil Dead, dacă ne referim strict la stilul de filmare.

5) Famine (2011) IMDb - 4.1 / 10
Îț așteptam demult, e de la regizorul care ne-a dat Gutterballs. Dezamăgire . Ceva gore de calitate, în rest stă prost la toate capitolele.

6) She yao jing AKA Devil Woman (1970) IMDb - 1.9 / 10
E destul de frustrant când dai peste asfet de porcării sinistre, dublate prost.

7) O thanatos pou onireftika AKA The Death I Dreamed Of (2010) IMDb - 5.7 / 10
M-a cam prins filmul ăsta. Nu e cine știe ce ca scenariu, dar mi-au plăcut foarte mult efectele vizuale. Se pricep grecii la asta, am mai văzut acum ceva vreme două filme cu zombie grecești care au fost foarte fain realizate.

8) Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012) IMDb - 5.5 / 10
Kitsch. Câteva efecte faine, totuși. Mă enervează că de la Twilight încoace se păstrează ideea cu vampirii adaptați la soare. Fuck it!

9) Død snø AKA Dead Snow (2009) IMDb - 9.3 / 10
După Shaun of the Dead, asta e cea mai bună comedie cu zombalăi existentă, conform unui top propriu format din foarte puține filme de gen.

10) Villmark (2003) IMDb - 6.9 / 10
Un slasher neobișnuit. Din moment ce acțiunea are loc în pădure, filmul capătă deja un loc special în sufletul meu. M-a enervat muzica tipică filmelor mystery din anii '50.

11) Scream (1996) IMDb - 8.8 / 10
Pe lângă scenariul original, ținând cont de premiză, ador toate referirile la alte filme care există în cel de față.

12) Scream 2 (1997) IMDb - 5.5 / 10
De la un prim film original, s-a ajuns la un sequel cel mult mediocru, total previzibil, copie în oglindă a primului. E ok să vezi fața împăturită a actriței din rolul principal o dată, dar de la al-II-lea film ți se acrește.

Last edited by chuckyfan : 21 Oct 2012 at 12:00.
chuckyfan is offline   Reply With Quote sendpm.gif