View Single Post
Old 27 Sep 2012, 20:47   #4297
Federico
Snob Elitist

Federico

Faci si tu niste conexiuni... Ma faci sa ma simt ca Gattuso cand - se spune - ca zicea ca cand il vede pe Pirlo ce face cu mingea se intreaba daca e fotbalist. Si nu e prima oara. Si nu esti singurul user (da, la tine ma uit, minrmercanaevaruetc ). Nu, nu m-am gandit. I think now looking back ca nici daca ar fi depins viata mea de asta nu cred ca as fi facut asocierea la un eventual hint-intrebare. Si nu pentru c-as fi vazut Stigmatu' demult (max 2 ani) sau ca nu mi-a pasat de el (cre' ca mi-a placut mai mult ca Kane de fapt). Dar, nu stiu, acuma c-ai zis tu parca-parca, da' cre' ca-i doar placebo-n actiune.

Originally Posted by Malombra:

p.s. articolul lui vlad mureşan despre schizopatia subiectului multiplu -- colosal !! n-am mai rîs aşa de un secol . de fapt, de ieri, de la gluma cu john cage, deşi ştiam 'piesa' de ani de zile.
Da, eu cand l-am descoperit pe tipul asta am descoperit si un nou tip de umor. Ala de scriptorium. Vezi si Schizofrenia Diferentei (versiunea lunga). Tot polemica. Directa de data asta... reciproca. E macel!