Thread: Offtopic Asylum
View Single Post
Old 16 Sep 2012, 10:40   #1287
reivan
Veteran

reivan

Originally Posted by Malombra:
fete bătrîne, lol. cred că-s mai tînără ca tine, puştane. iar cu eminescu, asta e limba voastră, fraţilor, ce să-i faci. prima mea limbă nu a fost româna, deşi am şi români în familie, şi mă miră cît de înjurată, tocită, banală, fără diacritice şi fără pic de imaginaţie e limba aia , considerată bună, în care ar trebui să comunic. oricum, scriu în limba asta, aşa parazitată cum e de metafore şi alte năbădăi, mai bine decît tine, raven-e.
în plus, ţi-am spus eu că eşti de pe stadion, unde fără pulă, pizdă şi altele asemenea nici nu ai ce căuta. nu-s eu de vină că tu receptezi numai din astea. ia-o drept compliment atunci dacă ţi-oi spune vreodată că eşti lobotomizat .

esti maghiara?daca da..o sa vezi ce inseamna om de pe stadion.
Apropo , copilu , daca nu-ti place limba...de ce nu vorbesti ungureste?Oricum o dai grav cu "î"-u.
Si trecand de asta , mai bine lobotomizat ca Nicholson pe stadion injurand decat un incuiat indragostit de sine.
btw..Ideeile tale se incheaga la fel de bine cum o fac apa si uleiul. Poti sa iei un cacat , sa-l parfumezi si sa pui flori pe el , dar la final...tot un cacat e Sper ca mintea ta limitata intelege.Si nu cred ca mi-am bagat eu pula in cineva de pe forumu` asta personal.
reivan is offline   sendpm.gif