View Single Post
Old 02 Sep 2012, 09:02   #102
robertsandu
Veteran

robertsandu

@Malombra, nu, a fi un observator și a decide să nu intervii (nici chiar când, poate, este cazul) nu sunt semne ale unui comportament deviant. Însă a decide tu, de la tine putere, că ai dreptul să alegi cine moare și cine trăiește pe lumea asta (vezi Hitler, Stalin etc.) este chintesența devianței de tip moral. Și cu asta chiar am spus tot. Este clar că suntem diferiți și că, în cazul ăsta, nu vom ajunge niciodată la un consens. Probabil că nici nu trebuie.

@Mercutio, nu trebuie ca orice film să fie de un realism pur ca Moartea Domnului Lăzărescu, am spus doar că eu aș fi apreciat mai mult Ex Drummer dacă ar fi urmat acea abordare neutră în locul unui umor ironico-vulgar bazat pe dispreț. În fine, fiecare apreciază tentele și stilul unui film în felul lui propriu, așa că discutăm aici doar de dragul de a vorbi despre filme. În rest, eu sunt ferm pe poziție - la fel cum sunt convins că și tu, și Malombra, sunteți.

PS: Eu n-am nimic cu filmele absurde, șocante, suprarealiste etc. Am o problemă doar cu Ex Drummer.

Last edited by robertsandu : 02 Sep 2012 at 09:07.
robertsandu is offline   Reply With Quote sendpm.gif