View Single Post
Old 31 Aug 2012, 23:42   #95
Mercutio
Guru

Mercutio

Originally Posted by rvn:
limba romana pe intelesul tuturor: N-A SCRIS NIMENI AICI DE INTERZICERE.
nici vorba de asa ceva.

e adevarat. n-a mentionat nimeni despre interzicere. nu stiu de unde mi-a venit.
probabil citind mesajele tale :

Originally Posted by rvn:
regret enorm o spun, vidul lasat urma de excluderea puritanismului ca mod de educatie in comunism, a fost inlocuit de un libertinaj educational prost inteles si luat ca atare.

mi se pare nociv ceea ce reuseste sa ascunda sub masca asta a falsei reprezentari prin grotesc.

trebuie sa avem bunul simt si cele mai importante valori sociale transmise prin intermediul acesteia. si cand intr-un film care pune accent pe comportamente sociopate care atenteaza la lucrurile astea spuse de mine, mi se pare intr-adevar nociv, chiar daca, expresia cinematografica, este, asa cum ai zis si tu, grotescul.
ce simplu este sa luam ca etalon asa ceva, atunci cand, si-acum raportez la zona noastra geaografica, de 20 de ani incoace, propovaduim occidentalizarea, inclusiv valorile ei sociale si morale. nu-i mare lucru ca sub masca dilimachismului, si-n absenta unei minime educatii pe care familia le-o mai poate da copiilor,, ca pe scoala, oricum nu se mai pune baza, sa ne trezim ca suntem asaltati de asa ceva, numai in virtutea faptului ca este distractiv.

am credinta ca arta, adevarata arta, n-are nimic de-a face cu asemenea creatii, fie ele categorisite de intectualii rafinati, ca, umor negru, doar fiindca au curajul sa infrunte banalul."
Mercutio is offline   Reply With Quote sendpm.gif