Originally Posted by Twinsen:
Tu ai inteles ce ai vrut sa spui, rvn? Daca da, esti singura.
Dar hai sa-ti fac un rezumat scurt ce am inteles eu: mama unui coleg a murit intr-un avort si societatea comunista e de vina ca nu permitea avorturile.
Apoi a venit democratia si femeile si-au pierdut centura de castitate. Si te intrebi ce o dat democratia femeilor in schimbul faptului ca le-a luat centura de castitate pe care nu si-o doreau. 
|
da, exact! asta ma intreb! n-a dat nimic sau doar ce-am vazut in tampenia asta de film.
uita-te in jurul tau, uitati-va cu totii, de fapt si spuneti-mi si mie ce vedeti!
lasati monitoarele pc-urilor si lumea virtuala si incercati s-o priviti pe-asta reala. o sa va ingroziti.
de-asta am votat impotriva filmului, nu pentru ca nu e bine realizat sau pentru ca sunt incapabila sa ma distrez in fata manifestarilor grotesti ale unor dusi cu pluta din cauza sortii care i-a batut crunt.
p.s.T., te-am rugat acum ceva timp sa nu-mi pui eticheta de bucatareasa, si-atat. pana acum ai dovedit ca ai inteles ce-am vrut sa spun. dovedeste-mi in continuare acelasi lucru. te rog.