View Single Post
Old 30 Aug 2012, 00:16   #69
Malombra
Guru

Malombra

singularele alea din primul mesaj nu le-ai remarcat?. hmm, cred că trebuie să fac un LE cu verbele cu bold, ca să se vadă. eu nu mă refeream la tine, t. de ce aş face-o? am fost noi vreodată de acord în ceva?
şi rvn, retortele mele (vorba alchimicului federico) sunt de obicei mai caline decît par, deci sper că nu te-ai supărat. ideea e că mă gîndesc că filmul ăsta zice mai mult ceva despre tipul meu de umor decît despre tipul meu de valori. eu prefer ex drummer lui trainspotting sau lui requiem for a dream de ex., pentru că e mai brutal în a afirma că freakşii nu sunt nici îngeri căzuţi, nici scoţieni simpatici, iar drogurile nu sunt the ultimate attraction . nu-i musai să fii ca ei ca să rîzi de ei şi cu ei. adică na, nu m-aş încumeta să zic că stan şi bran sunt tipuri reprezentative pentru generaţia lor, pentru că generaţia 20-40 a dat nume mult prea distincte pentru a le putea reduce pe toate la L & H, dar că spun ceva despre ce era considerat haios pe atunci, aşa cum şi umorul verbal din bugs bunny poate părea unora viu şi interesant , iar altora pierdere de timp.