View Single Post
Old 29 Aug 2012, 22:07   #64
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

eh, chiar de autocenzura asta ducem lipsa acuta. da, chiar, suntem bureti, fiindca draga Malombra, cu regret enorm o spun, vidul lasat urma de excluderea puritanismului ca mod de educatie in comunism, a fost inlocuit de un libertinaj educational prost inteles si luat ca atare.
eu am avut un coleg de clasa la scoala primara care a ramas orfan de mama din cauza faptului ca ea a murit in urma unui avort. avea trei copii deja si nu-l mai dorea si pe-al patrulea. societatea comunista ii ingradea dreptul la contraceptie si dreptul la avort. capitalismul asta minunat nu ne ingradeste nimic. azi mi-a sarit intamplator in ochi un titlu de articol;"Romania a crescut ingrijorator numarul mamelor minore". ce dracului ne-a oferit democratia in schimbul renuntarii la centurile de castitate pe care eram obligate sa le purtam fiindca nu aveam dreptul la pilule contraceptive, nici macar dreptul de a ne apara sanatatea cu banalul prezervativ?
acum se gasesc de toate. din pacate, nu ne invata aproape nimeni sa le folosim.
si acum, sa-mi spui te rog, cum e aia cu autocenzura, ca eu, am inceput sa nu mai cred in basme demult.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif