View Single Post
Old 29 Aug 2012, 21:03   #56
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

Originally Posted by omudindulap:
Originally Posted by rvn:
ce te faci cu cei care nu reusesc acest lucru

Aaa, acum inteleg rostul acelor mesaje Nu incercati asta acasa!, pt ca cine stie ce retardat se uita si aplica intocmai ceea ce vede. Da, ma, sa stii, Gaspar o inventat violul. Vorba ceea, dupa Noe, potopul.
oare?
cred ca cel mai periculos mi s-a parut a fi faptul ca batjocoreste cea mai importanta institutie a vietii sociale: familia. indiferent daca ne-am nascut intr-o tara din lumea intai sau intr-una din lumea a saptea, trebuie sa avem bunul simt si cele mai importante valori sociale transmise prin intermediul acesteia. si cand intr-un film care pune accent pe comportamente sociopate care atenteaza la lucrurile astea spuse de mine, mi se pare intr-adevar nociv, chiar daca, expresia cinematografica, este, asa cum ai zis si tu, grotescul.
ce simplu este sa luam ca etalon asa ceva, atunci cand, si-acum raportez la zona noastra geaografica, de 20 de ani incoace, propovaduim occidentalizarea, inclusiv valorile ei sociale si morale. nu-i mare lucru ca sub masca dilimachismului, si-n absenta unei minime educatii pe care familia le-o mai poate da copiilor,, ca pe scoala, oricum nu se mai pune baza, sa ne trezim ca suntem asaltati de asa ceva, numai in virtutea faptului ca este distractiv.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif