Originally Posted by omudindulap:
Originally Posted by rvn:
ce te faci cu cei care nu reusesc acest lucru
|
Aaa, acum inteleg rostul acelor mesaje Nu incercati asta acasa!, pt ca cine stie ce retardat se uita si aplica intocmai ceea ce vede. Da, ma, sa stii, Gaspar o inventat violul. Vorba ceea, dupa Noe, potopul.
|
oare?
cred ca cel mai periculos mi s-a parut a fi faptul ca batjocoreste cea mai importanta institutie a vietii sociale: familia. indiferent daca ne-am nascut intr-o tara din lumea intai sau intr-una din lumea a saptea, trebuie sa avem bunul simt si cele mai importante valori sociale transmise prin intermediul acesteia. si cand intr-un film care pune accent pe comportamente sociopate care atenteaza la lucrurile astea spuse de mine, mi se pare intr-adevar nociv, chiar daca, expresia cinematografica, este, asa cum ai zis si tu, grotescul.
ce simplu este sa luam ca etalon asa ceva, atunci cand, si-acum raportez la zona noastra geaografica, de 20 de ani incoace, propovaduim occidentalizarea, inclusiv valorile ei sociale si morale. nu-i mare lucru ca sub masca dilimachismului, si-n absenta unei minime educatii pe care familia le-o mai poate da copiilor,, ca pe scoala, oricum nu se mai pune baza, sa ne trezim ca suntem asaltati de asa ceva, numai in virtutea faptului ca este distractiv.