View Single Post
Old 29 Aug 2012, 18:46   #52
White1
Guru

White1

Voiam si eu sa scriu intr-un mod mai poetic despre film, pe masura calitatilor acestuia, poate sa incep cu "m-am (s)cufundat in lumea traumatica a ero(r)ilor filmului , ca Biggus Dickus in pi..cough...in vaginul preafrumoasei sale zeite". Dar sunt pe aici niste cenzori incuiati care nu par sa priceapa mare lucru, asa ca n-are rost sa-mi racesc gura degeaba. Eu mi-am invatat lectia, acum stiu ca in locul unui film inteligent, dar artificial, e mult mai fain sa vezi unul care etaleaza prostia in toata naturaletea acesteia. N-am nici cea mai mica speranta ca o sa intelegeti rolul cathartic al acestui film, caci ce mai pot explica eu dupa ce ti se striga in fata timp de 100 de minute "fii fericit?". Vorba Rvn-ului, ti se spune chiar si textual (sigur v-ati uitat cu subtitrare, unilingvistilor) ca e o ocazie unica sa "patrunzi in viata ratatilor fara ca locul tau sa fie acolo si stiind ca te poti intoarce oricand in propria ta lume". Asa ca "fii fericit" pentru ca:
- nu ai fost surprins de parinti masturbandu-te
- nu esti handicapat
- nu esti femeie (asocierea e accidentala)
- nu ai o mama grasa, cheala si curva
- nu ai pula mar...ahh, nu..asta nu...intristeaza-te putin acuma...dar fii din nou fericit pentru ca:
- nu ai fost sodomizat in baia publica de unu cu pula mare
- nu esti gay
- nu ai "a shit eating baby" ("am crezut ca era ciocolata", ahaha)
Lista poate continua, dar am incredere ca pana si voi ati prins ideea.
Thumbs Down
White1 is offline   Reply With Quote sendpm.gif