View Single Post
Old 28 Aug 2012, 21:59   #25
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

chucky, meriti o bataie buna. ca sa-ti vina mintea la cap.
dupa 15 minute, ma gandeam deja ca prima propozitie cu care voi incepe sa comentez va suna asa: " debilii mintali ar trebui sa fie sterilizati obligatoriu" si uite ca nu numai eu o aveam pe buze ci si scriitorasul ratat ex drummer:
Untitled.jpg
deci, daca intr-un film, gasim mesajul cheie rostit direct in dialogul dintre personaje, atunci, ce sens mai are sa ne uitam la el?
pe bune si pe rele, mi s-a facut greata. din doua motive; unul a fost ca am prajit si mancat niste cartofi congelati cu gust de ulei ranced si doi, fiindca am digerat porcaria aia fastfudista uitandu-ma la alta porcarie, din cauza careia, greata s-a transformat in voma.
nu am inteles niciodata de ce trebuie sa inghitim mizeria lumii occidentale ( recunoscuta unanim ca civilizata) si mai mult, sa punem botu" la ce zic unii ca asta inseamna LIBERTATEA de exprimare, aia dupa care se tanjea in comunism. oribil. scursura, jegul lumii capitaliste,prezentate in toata splendoarea intr-un film care, de ce sa nu recunosc, m-a si amuzat, dar nu pentru am dat peste un umor inteligent, ci, fiindca, pur si simplu, nu aveai cum sa nu razi de reactiile unor debili mintali al caror ADN provine tot de la niste debili.
spre final ma gandeam ca marcus a fost extrem de zgarcit sau superficial in apreciere, dar, pe urma, mi-am dat seama ca in doua cuvinte a spus exact ce se poate aprecia (asta depinde de gusturi) la acest film. deci, MISTO FILMAT si muzica un deliciu. in rest, ramai sigur cu sechele aproape imposibil de tratat.
THUMBS DOWN.
din pacate, chucky, T. are dreptate. vorba lui, incep sa imbatranesc!

Last edited by rvn : 28 Aug 2012 at 22:01.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif