View Single Post
Old 27 Aug 2012, 22:32   #718
Redy
Guru

Redy

Pai nu are legatura cu ce am zis eu mai sus ? Ai mai zis chestia asta mai sus. Iar ai intrat in faza de monolog. Nu a spus nimeni ca CCR a promis ceva, am spus ca este o institutie corupta care actioneaza la comanda sistemului impins in fata si a carui reprezentat e Basescu.

Votul a fost destul de clar si numai complicitatea sistemului bolnav a facut ca votul sa nu conteze. Hotii de la CCR si hotii de la CSM impreuna cu justitia "independeta" a luat puterea in Romania. Asta si ziceam si eu de pagini intregi. Faptul ca Basescu se intoarce sau nu este irelevant pentru ca acum exista o sansa ca prosti care inainte nu stiau cine ii conduce sa realizeze si sa retina ce li s-a intamplat si anume ca institutiile la care trebuiau sa se roage sunt corpute si actioneaza in salvarea unui infractor pentru ca si el la randul lor au furat cat au putut din 2004 pana acum.

Cum spuneam si inainte, ce este de retinut este ca Basescu, Udrea si alti jegosi nu sunt decat varfurile unui sistem mafiot intretinut de mafioti si cei de teapa ta Twinsen. Sistemul nu a murit, este acolo si este puternic si trebuie combatut in timp, si nu prin sclavie si propaganda cum faci tu aici prin forum.

Vrei tu sa duci discutia inspre USL si nu spre sistemul bolnav si mafiot al carui reprezentat a fost PDL si Basescu dar asta e realitatea, realitatea este ca tu esti un propagandist aici pe forum a unui sistem bolnav si ca nu esti sincer. Nu ai fost sincer niciodata, nici cand negai legatura ta afectiva si baneasca cu PDL si Basescu si nici cand te dadeai liberal. Esti un mincinos si un propagandist care face onoarea partidului care te plateste fie si indirect.

Prezenta ta pe acest subiect este una dezgustatoare.

Last edited by Redy : 27 Aug 2012 at 22:39.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif