View Single Post
Old 26 Aug 2012, 03:29   #39
Twinsen

Twinsen

Originally Posted by Mercutio:
e ridicol sa ai pretentia ca poti intelege oricare film, indiferent de complexitatea lui si nivelul lui artistic
Nu, ridicol e sa iei un film hollywoodian de entertainment si sa-l descompui in fiecare bucatica. Adica ce vrei sa spui ca atmosfera creata de lentile exista doar daca citesti ce spun criticii despre ele? Evident ca atmosfera ori o simti ori nu, si daca nu o simti poti sa citesti critica pana poimaine si tot aia va fi.

Eu vreau un autoturism care sa ma duca la o destinatie si tu imi spui ca daca nu stiu ca are prima implementare de ABS trifazic atunci nu e cazul sa mai conduc. Pentru tine chiar are sens asta? Cum ar fi sa nu poti cumpara o paine fara sa citesti 50 de carti despre soiuri de grau si 100 despre tehnici de coacere? O gusti si iti place sau nu, pentru Dumnezeu! Cum ar fi sa te duci la gradina botanica si un expert de acolo sa-si puna cu dispret ca esti un ignorant ca iti place trandafirul ala si nu o piticanie schimonosita de cactus care e singura planta adaptata pentru supravietuire in desertul Gobi?

Daca regizorul face un film pentru critici si experti in arta atunci sa le ceara lor sa-i plateasca biletul sau DVD-ul, ok? Nu la ignorantii care nu vor sa citeasca o biblioteca ca sa invete despre lentilele sale
Originally Posted by Mercutio:
uita-te la afis, ca la el ma refeream, nu am recomandat eu filmul: e modul prin care se incearca sa se faca cunoscut un film comercial, de duzina. isi face reclama pe seama celebritatii filmului 12 Angry men, recunoscand de fapt prin asta ca nu este original.
Eu ma uit la filme, nu la afise. Si a spune ca El Metodo e o clona a lui 12 Angry Men nu are nici un fundament in realitate. Sper ca e evident ca ma refer la poveste, nu la lentile...
  Reply With Quote sendpm.gif