Originally Posted by Mercutio:
cand 90 la suta din film e despre niste personaje care arata cat e de important pentru ei un job la acest nivel, cat de educat, inteligent, descurcaret trebuie sa fii ca sa ajungi la o asemenea companie,
ce avantaje ai, bla bla bla...
|
Eu nu cred ca prea multi se uita la film si isi zic: wow vreau sa fiu si eu ca persoana care a castigat jobul! Sau se gandesc ce fain e sa lucrezi pentru compania aia care iti da spaghete stricate, iti baga camere de supraveghere la WC si iti distruge relatiile personale pana cand ajungi complet singur.
Si nu inteleg, ce fel de oameni ai fi vrut sa arate? Normai ca persoanele selectate la interviul final pentru o pozitie de management de nivel inalt au o inteligenta si o cultura mult peste media populatiei. Nea Gogu portarul si croitoreasa Tantica nu ajung la un astfel de interviu. Avem exemple nesfarsite de filme in care problemele se rezolva cu pumnul, drujba sau bomba nucleara. Pentru mine personal e interesant faptul ca niste oameni inteligenti duc o lupta de idei si personalitati si din pacate nu vad asta prea des in cinema.