View Single Post
Old 25 Aug 2012, 18:47   #20
Twinsen

Twinsen

Originally Posted by Mercutio:
macar daca ar fi fost o critica a acestui mod de viata.
Esti ca un spectator Antena 3 care la finalul emisiunii spune dezamagit: "macar daca ar fi fost impotriva lui Basescu ". Pai a fost, for God's sake! A fost extrem de impotriva! Cum e posibil sa nu observi nici macar asta? De la protestele oamenilor care se aud de-a lungul filmului, continuand cu faptul ca primul eliminat e cel caruia ii pasa mai mult de mediu decat de companie (deci nu sunt toti la fel, da?). Si nu pot decat sa presupun decat ca la cadrul final in care tipa merge printr-o strada pustie si devastata, tu erai atent la tipul de camera de filmat folosit sau ceva de genul asta, ca altfel sensul e mai mult decat clar
Originally Posted by Mercutio:
despre corporatisti si pe gustul corporatistilor (genul spalati pe creier, care se imbraca la fel, vorbesc, gandesc la fel, au acelasi portret, colectiv)
Eu am fost corporatist la o firma cu peste 100.000 de angajati. Si unul din motivele pentru care am plecat a fost ca nu imi placea conformismul. Ulterior cand am dat de sefi abuzivi si de firme care voiau sa-mi dea teapa am invatat sa apreciez si avantajele unei corporatii, dar nu m-am intors inapoi, desi mi s-a propus. Acum sunt la o firma cu 8 angajati, iar filmul mi-a placut suficient de mult ca sa il propun, deci nu cred ca ai nimerit prea bine publicul tinta.

Last edited by Twinsen : 25 Aug 2012 at 18:49.
  Reply With Quote sendpm.gif