View Single Post
Old 25 Aug 2012, 10:23   #17
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

l-am vazut aseara, tarziu, dupa o saptamana grea de munca si ma gandeam, in timp ce se contura tot mai clar scenariul, ca, psihologia, ofera omului zilelor noastre, cele mai rafinate posibilitati de a-si testa rezistenta si limitele suportabilitatii fizice si psihice. acum, nu mai este nevoie de ghilotina, lanturi si alte instrumente de tortura. oamenii de stiinta au inventat metode mult mai curate, elegante si eficiente. numai cei inteligenti reusesc sa supravietuiasca si sa castige.fiindca isi folosesc mintea pentru a-si controla emotiile, temerile, slabiciunile si a le transforma din dezavantaj in avantaj.
Federico a zis ca e bun filmul. eu spun ca este extraordinar de bun. a reuni o mana de oameni in acelasi loc si a-i obliga sa ia decizii de care depinde cariera lor, de a-i obliga sa se confrunte, sa-ti etaleze capacitatile de a domina, de a convinge, de a impresiona si dobori cu zambetul pe buze contracandidatul, mi s-a parut a fi un joc inteligent si foarte antrenant, mai ales ca, personajele, sunt create special pentru a face fata unui astfel de joc, in care miza, poate fi pentru unii, de neinteles, iar pentru altii, (cei care isi dedica viata carierei), sfarsitul sau un nou inceput.
THUMBS UP! meriti felicitari pentru alegerea de data asta, T.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif