View Single Post
Old 24 Aug 2012, 12:21   #80
Federico
Snob Elitist

Federico

Whoaa, Kriss, spune drept cu ce-am de-a face aici, e cazul sa-mi sun avocatii?
Quote:
nod in papura
Ala nu era articolul meu. In cele doua-trei vorbe care-mi apartin din topicul asta eu m-am legat doar de twist, de muzica, de cele doua dueluri dintre B si B. Astea nu-s noduri. Plus ca nici macar "nodurile" alea nu sunt doar niste noduri, nici chiar la "asemenea filme". Daca TDKR era genul ala de film, Nolan nu se mai sinchisea sa credibilizeze escapada lui Bane de la bursa, punandu-i ostatici be motocicleta ca scut intre el si politie. De exmplu.
Quote:
nu inteleg
Pai, normal ca nu-ntelegi. De cate ori am stat noi de vorba face to face in ultimii 23 de ani? Exact. Normal ca-n ritmul asta n-o sa ma-ntelegi niciodata. Nu mai bine renunti la misiunea asta imposibila si te rezumi la a-mi comenta comentariile si nu pe mine? Nu erai de fata acum cateva luni cand eu revedeam TDK pentru a zecea oara (cred) si scapam o lacrima la scena cand Batman, plecat s-o salveze pe Rachel, il vede pe Dent cand ajunge la 'destinatie', insa nu cracneste, si face ce trebuie sa faca? N-ai fost langa mine-n sala, ca sa-mi palpezi goosebump-ii de pe antebrat la scena in care iese Bruce qua Batman in strada pentru prima oara, sau in scena cu what makes you think you're in charge-ul lui Bane. Sau sa-mi vezi scintilatiile unei lacrime incoative de pe cornee in scena in care femeia-motan ii zice lu Robin ca nu-i sigura daca l-au omorat. Nu eraci nici macar activ pe forum cand l-am desemnat pe Heath in topfive-ul autorilor celro mai mari roluri ale deceniului proaspat revolut, in topicul de la FilmInGeneral. But, please, fort the mother of god, nu ma-ntreba "pai, si-atunci de critici filmul si nu blablabla". De-aia, nu stiu nici eu uneori, I just do things lol, nu conteaza. Lasa-ma pe mine. Leaga-te de comentarii. Daca-ti par trollistice, trage-ma de maneca. Daca eu dezmint acuzatia si continui in aceeasi cheie, si tu ramai nemultumit de comentariile mele, ingora-ma. Sau reproseaza-ma moderatorilor. Numai nu ma pune sa ma explic. Mi-e greata. Oricum n-ai intelege.