View Single Post
Old 23 Aug 2012, 00:42   #16
Federico
Snob Elitist

Federico

Mie nu mi s-a parut filmul complet gratuit. Just entertainment. De fapt mai mult am sentimentul ca avem de-a face cu un film de continut (nu unul dintre cele mai profunde, dar totusi) si cu un autor care chiar are ceva pe suflet.
Quote:
Nu pot să cred că doi posibili viitori directori executivi nu se pot abține de la "una mică" în timpul unui interviu.
Un interviu nu ca oricare altul, tre' sa recunoastem, nu? Plus ca tipa aia era extrem de sexy.
Plus ca au loc si niste amenintari, santaje acolo; cum spuneam, n-am inteles exact ce s-a-ntamplat, m-a prins un pic pe contre-pied scena, dar tipa nu de libidinoasa ce era, coopereaza (nici macar nu sta pana la final).
Quote:
Să nu mai zic că unul ejaculează în palmă.
aici sunt de-acord, dar e un detaliu prea insignifiant.
Quote:
Tehnica în care au fost redate primele fragmente din film, în multiframe-uri, n-a făcut decât să mă obosească vizual în timp ce încercam să înțeleg niște informații și așa greu de digerat
Te secundez inca o data. Dar cu aceeasi mentiune.

PS: Sunt sigur ca e irelevant pentru toata lumea asta, dar vroiam doar sa mentionez cat de ridicol e cum se sincronizeaza tema filmului cu ce se-ntampla momentan in viata mea. De fapt, chiar in seara de dininainte de a propune Twinsen filmul, eram intr-o febra pre-intervievistica de mi-a dat insomnii. Insa interviul n-a avut loc. Vorbea cineva pe forum odata (Shorry, esti prin preajma?) cum filmele ne aleg ele pe noi, cateodata, si nu numai invers. Cam exact asta mi s-a-ntamplat si mie acum. (de fapt mi se intampla destul de des in ultimul timp sa ma recunosc suspect de mult in filmele la care aleg sa ma uit )

Last edited by Federico : 23 Aug 2012 at 00:48.
Federico is offline   Reply With Quote sendpm.gif