Antonescu nu este presedinte ales ci conjuctural in urma suspendarii a USL-ului a carui presedinte e. Deci doar in mintile bolnave sau a pedelistilor care fac propaganda pe forum ca tine poti ieri sa fii adversar politic si maine presedinte. Nu e presedinte si nu a fost niciodata ales ca presedinte, a fost ales presedinte al senatului. Stiu ca vrei sa o rastorni in favoarea ta pentru a justifica mizeriile lui Basescu dar nu este acelasi lucru, atat legal cat si logic. Dar sunt sigur ca asta nu te va opri in a deforma inca o data realitatea si de a minti si a te face ca nu intelegi.
Esti insa liber sa imi faci o lista cu ce a facut Antonescu ca presedinte interimar de te-a afectat atat de serios. Uiti ca Basescu dadea ordine procurorilor, chestorilor, DNA-ului si CCR-ului din gradina ? Aia ai uitat ?
Presedintele trebuie sa fie doar un papagal care e pus acolo sa fie de acord cu toti cum e in Germania pentru ca monarhie constitutionala nu o sa fie niciodata in Romania deci trebuie trecut pe un sistem care nu include monarhia. Nu il vreau nici pe Basescu nici pe Antonescu si nici pe Gigescu sa aiba aceleasi puteri pe care le-a avut Basescu. Niciodata asa ceva. A fost un experiment retardat, si-a dovedit ineficienta si trebuie schimbat.
Am uitat ca vorbesc cu Twinsen care se incurca in procente deci imi dau cele doua palme necesare sa ma trezesc din acest vis in care exista oameni care chiar vor o schimbare si nu doar sa pupe acelasi papuc pedelist, un papuc urat mirositor dar la care e rand ca la moaste pentru bunuri materiale. Nimeni care e intreg la cap nu poate sustine un jeg de o asemenea imensitate cum e Basescu.
Ieri petreceri cu Bercea Modinalu` si dansuri tiganesti, azi pupatul pe gura cu ungurii. Maine ? Maine de ce va fi nevoie ca sobolanul in tricou bleu sa nu intre la bulau. Deschide gura, Basescu vine sa te aprecieze si pe tine pentru spiritul tau civic care il vadeste de a fi coleg de celula cu Bombo. Vine imediat, doar sa se intoarca din secuime, de la adevaratii romani.
Last edited by Redy : 21 Aug 2012 at 21:52.
|