Originally Posted by rvn:
nu stiu de ce, de multe ori, urmarind un film asiatic, parca nu reusesc sa deosebesc trasaturile fetelor, seamana atat de mult intre ei, parca toti sunt la fel. prin asta justific, oarecum, ceea ce am spus despre fetele actorilor, dar, asta e doar o impresie a mea si nu e generala. .
|
Yup. Same huge problem here. Ma taie apele de efort de fiecare data incercand sa discriminez chipurile si numele personajelor unele de altele. Cateodata caut sa scrutez cu atentie niste fotografii ale protagonistilor, inainte de a ataca filmul, si incerc sa-mi imprim in memorie fetele si numele personajelor corespunzatoare. Da' nu prea-mi iese.
LE
Quote:
Ok, am notat ca aveti dificultati cu filmele asiatice
|
In afara de deja-precizatele si surmontabilele - pana la urma - impedimente, eu n-am nimic impotriva est-asiaticilor. De fapt, majoritatea titlurilor relativ consacrate in occident (spre deosebire de ezoterismele pe care "ni" le propune Twinsen) m-au impresionat placut (Oldboy si alte Chan-wook-uri, Chunking Express si alte Kar-wai uri, Audition, Memories of Muder, I saw the Devil, Infernal Affairs), ba chiar m-au stupefiat prin originalitate si ingeniozitate de cele mai multe ori.