View Single Post
Old 19 Aug 2012, 18:52   #31
rvn
Scorpia cinefiscalitatii

rvn

este imposibil sa multumesti pe toata lumea, oricat ai incerca si ti-ai dori chestia asta.fiecare om are afinitatile sale si mai mult sau mai putin, anumite asteptari legate strict de satisfactia obtinuta dupa ce a vizionat un film, unde-i Malombra sa ne povesteasca despre varietateeeeeee??

dupa cum ai observat, am votat pozitiv,in ciuda faptului ca imi displac anumite aspecte, nedefinite prea complet si clar, fiindca trebuie sa continui incursiunea prin lumea filmelor asiatice, macar pentru a putea argumenta mai bine aceste lucruri.
votul pozitiv s-a datorat exclusiv calitatii actului regizoral si realismului cu care s-a tratat subiectul. nu stiu de ce, de multe ori, urmarind un film asiatic, parca nu reusesc sa deosebesc trasaturile fetelor, seamana atat de mult intre ei, parca toti sunt la fel. prin asta justific, oarecum, ceea ce am spus despre fetele actorilor, dar, asta e doar o impresie a mea si nu e generala. trebuie sa mai asimilez si cu siguranta, in timp, imi voi rearanja tabela valorica.

Last edited by rvn : 19 Aug 2012 at 18:55.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif