The Dark Knight Sucks
Foarte slab filmul pentru asteptarile pe care le-a generat. Dezamageste, ramanand un film mediocru.
Are o gramada de plot-holuri, o gramada, pe langa asta are si o serie de decizii stupide, absurde, luate de personaje. Asta n-ar fi asa o mare problema, e un film bagat la mall, entertainment, nu doctorat in fizica. Problema e ca n-a fost entertainment mai deloc, din cauza asta devenid cam greu de ignorat problemele lui.
Productia acestui film a costat 250 milioane de dolari.... 150 de milioane au fost furati, clar. Nu s-a vazut nimic care sa sugereze costul acestei productii. Efecte speciale, decoruri, vocea alora doi, nimic.
Inceputul filmului il contureaza bine pe Bane. Rece, calculat, cu un scop precis in minte.Pe masura ce filmul avanseaza bane se degradeaza, scopul sau devine neclar, incepe sa para ca o gorila dintr-un film cu James Bond. Din pacate, Nolan a decis sa-i dea gorilei o voce, oribila vocea, nu se intelegea nimic. Ii recomand lui Bane sa vada The King's Speech si sa il contacteze pe Lionel Logue.
Gotham nu exista, cel putin nu in filmul asta. In TDK exista, aici nu. Aia stau 5 luni de zile cu o bomba pe sosea, fara posibilitatea de a parasi localitatea, iar singura reactie la acest lucru apartine unor puscariari care executa niste bogati. Singura reactie a Americii, a lumii intregi e sa distruga singurul pod ramas in picioare.
Catwoman, n-am inteles ce si de ce face, nici ce a facut-o sa schimbe ceea ce face.
Marion Cotillard e foarte, foarte slaba. N-am putut sa cred ca exista in forma de Miranda Tate, nici ca vietuieste sub forma Taliei Al'Guls. Scena de la final, in care ea moare, e penibila, demna de un film facut cu camera de la telefon.
Acum, despre umor. Nu exista.
Nu a impresionat de loc TDKR, nimic nu poate fi de neuitat in filmul ala. Sa nu fiu inteles gresit, nu e cel mai prost film din lume, e doar mediocru.
Last edited by danonino : 16 Aug 2012 at 11:49.
|