Nu imi place fatarnicia iar saltul de la sobolan pesedist sau sugator de teava pesesdista pana la persoana a treia nu dovedeste decat inca o daca ca am avut dreptatea pe acel thread, atat in legatura cu suporterii pedelisti ca tine cat si despre cei care sustin retorica pedeleului si a lui Basescu.
In legatura cu subiecetul respectiv pe care vrei sa il adunci din nou in discutie, am clarificat pe lege, punctual tot ce era de clarificat in legatura cu referendumul pentru demiterea presedintelui. Atat de la legile care au fost aplicate in 2007, derogarile respective cat si care este rolul curtii in aceasta problema. Afirmatiile tale au fost neadevarate, am dovedit asta pe lege iar cine vrea sa afle lucrul acesta va putea sa citeasca in urma si sa decida pentru el. Ce crezi tu cam am vrut eu sa zic este o alta problema pe care nu vreau sa o adresez aici pentru ca ai dovedit de-a lungul timpului ca nu esti nici bine intentionat si nici atunci cand gresesti nu esti in starea sa accepti acest lucru. Ca si inainte, deformezi lucrurile spuse de mine pentru a iti avansa retorica mincinoasa. Eu am spus clar si raspicat la ce m-am referit, ti-am dat punctual legea respectiva, ce vrei tu sa spui ca sustinut eu nu este decat o alta deformare a realitatii pentru a incerca sa castigi un argument pe care l-ai pierdut. Problema a fost tratata si rasturnata pe toate fetele asa ca gasesc inoportuna si chiar de domeniul
Discutia pe acest subiect a fost incheiata cu cateva pagini in urma. Nu fac nici o confuzie, tu faci, voit si cu intentie. Cine vrea sa vada adevarul se poate uita in urma, cine vrea sa vada informatii redundante neadevarate, in ceea ce sustii tu ca am sustinut eu, poate sa te asculte in continuarea.
Versiunea scurta: intotdeauna m-am referit la procesul de demitere, tot ce include el si nu la legea de demitere cum incerci sa sugerezi tu, minti. Dezinformezi si deformezi realitati a mia oara. In posturile mele de pe cealalta pagina am facut distinctia necesara cand a fost cazul, in ce m-ai citat, tu faci confuzia pentru ca vrei neaparat sa ai dreptate. Nu ai, si aia e pe lege. Iti spun de pe acum, nu, nu o sa am o discutie cu tine in legatura cu sensul cuvantului derogare, nu cu un suporter irational al unei cauze murdare reprezentate de basescu, pedele si toate extensiile ei atat pe acest forum.
Originally Posted by paul_aramis:
secundo, faceți confuzie între o așa zisă lege a pragului și o lege a demiterii. legea referendumului este una singură, și ea are două prevederi referitoare la numărul de votanți, înscrise în art 5.2 (pentru cvorum) și art. 10 (pentru decizia de demitere). la referendumul din 29 iulie 2012 nu a existat un prag pentru demiterea președintelui. conform modificărilor aduse, demiterea președintelui se face cu votul majorității persoanelor prezente la vot.
|
Spune asta in oglinda cu o fata serioasa. Eu nu cred ca poti. Confuzia este a ta amice, demiterea pesedintelui este un proces cu mai multe faze si implica mai multe institutii. Esti insa liber sa dai un citat al meu unde am sustinut altceva, nu cred ca o sa gasesti. Cel muit o sa observi ca in 2007 procesul a fost diferit, lucru sustinut de mine si ignorat de tine. Vrei sa te citez unde ai spus ca procesul nu s-a schimbat niciodata ?
Originally Posted by paul_aramis:
toată argumentaţia ta, băi şoboanule, e un rahat: nu a fost impus nici un prag, nu acum. mai zic odată, poate mintea ta de pitecantrop politic sugător la ţeava psd pricepe: pragul electoral de 50% plus unu necesar pentru validarea referendumului a fost adoptat în 2000, prin Legea 3. de la data publicării legii în Monitorul oficial şi până astăzi, 3 august 2012, acest prag electoral nu a fost modificat. niciodată. singura modificare adusă, dar nu pragului electoral în sine, a fost în 2009 când baza de aplicare a fost modificată de la "listele electorale" la "listele electorale permanente"
|
El a fost scos, deci modificata legea dupa care se realizeaza demiterea presedintelui,
eu nu am sustinut altceva si orice alta interpretare este rau voitoare sau prost inteleasa, venind insa de la tine cred ca este doar rau voitoare. Acum daca to ai revenit cu aceleasi inventii, da-mi un citat unde am spus eu altceva. Am colorat cu portocaliu ca sa se poate observa, pentru noii cititori, duplicitatea discursului pe care il ai.