Originally Posted by Kriss_Kingle:
Nu sunt de acord cu tine dar in fine,e parerea ta.Tind sa cred ca daca stiai de Talia dinainte,nu ai fi crezut ca e asa de slab twist-ul.
|
Eu zic ca cel mai probabil nu si-ar fi schimbat parerea. Si mie mi s-a parut slab, si nu din cauza ca nu ar avea logica sau ca ar fi neadecvat, ci tocmai din cauza executiei. In primul rand, Miranda Tate abia aparuse fugitiv in vreo 2-3 scene, in care nu mi s-a parut nici carismatica, nici seducatoare, nu mi-a lasat nicio impresie. Personajul sau a fost prea putin dezvoltat si nu a reusit sa creeze nicio simpatie si deci twist-ul nu a avut mare efect. In al doilea rand, acting-ul iarasi mi s-a parut modest; in prima parte am vazut un personaj plat (Miranda Tate), in a doua unul aproape penibil (Talia).
Cat despre film. Mi-a placut destul de mult, cu exceptia celor spuse mai sus si a scenelor excesiv de dramatice dintre Bruce si Alfred (exista astfel de momente si in benzile desenate? :-s). "Surpriza" din final (alta scena pe care o consider mai degraba neinspirata) lasa loc de-un
Robin Begins.