Mie mi-a placut mai mult TDKR decat primele doua. Cred ca pentru ca e mai complex, si are mai mult suspans. In fine, indiferent de gusturi, e totusi comun accceptat faptul ca isi cam pastreaza nivelul calitativ pe toate 3 filmele. Adica e clar ca si-a castigat o baza uriasa de fani, si depinde de cum va rezista in timp, dar s-ar putea sa fie Star Wars-ul generatiei actuale.
Pe mine ma agaseaza un lucru la reactiile citite pe aici si prin alte parti. Lauda, exagerata din punctul meu de vedere, pentru Anne Hathaway. Sincer nu o inteleg. Personajul ei mi s-a parut chiar neintegrat in tot universul creat pana acum, si destul de neimportant pentru plot, personal nu o consider utila decat pentru acea ultima scena, ca uite eroul si-a gasit gagica. Anne a jucat decent, dar nimic care sa ma capteze, iar close-up din unghi cu fundul ei mi-a adus aminte de penibilul filmelor Batman cu Clooney. Mi s-a parut asa o chestie adolescentina, gagica care pare rea, se imbraca in piele, dar nu vrea decat sa fie iubita...
Daca e un personaj care m-a surprins, si pe care l-as fi vrut mai mult dezvoltat e cel jucat de Marion Cotillard. Dar poate am eu o chestie pentru fetele rele.