Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 06 Aug 2012, 15:49   #1446
MariaMona
Crazy Mama
 
MariaMona
 
Join Date: Feb 2010
Location: Timisoara
Posts: 1,541
In mod normal, daca nu se specifica altceva, foloseste din aia la vrac sau de care ai - indiferent. Daca se specifica un anumit tip de biscuiti - numele firmei - citeste ce fel de biscuiti sunt aia si cauta ceva similar, daca nu fix aia. Dar cred ca in 75% din cazuri chiar nu conteaza. Fetele mele primeau la gradinita la gustare tot felul de chestii - biscuiti diversi - simpli, de cacao, cu miere, umpluti, napolitane, prajiturele ambalate gen Barni, etc. Din timp in timp adunam tot ce primeau, le bagam in robot si trageam un salam de biscuiti clasa I - si nici nu era facut total din biscuiti. Asa ca... tipul biscuitilor nu e esential.
__________________
"Căci nu este alta, mai frumoasă și mai de folos în toată viața omului zăbavă, decât cetitul cărților". Miron Costin
MariaMona is offline   Reply With Quote sendpm.gif