View Single Post
Old 03 Aug 2012, 16:53   #641
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by paul_aramis:
amendamentul (care?) e clar când refuzi să vezi evidența. cum ziceam impui prune prin derogare de la mere, când de fapt tu (ar trebuie să) te referi la pere.
Ai gresit si inca gresesti, treci peste. Stiu ca iti e greu dar nu te minti singur. Cine vrea sa vada cine e cu evidenta de partea lui poate verifica posturile noastre de pe celelalte doua pagini.

Deci tu zici ca o numaratoarea reala a celor cu cetatenie romana va scadea sau va creste procentul ala nenorocit ? Cum anume ar putea sa fie numarati mai putini romani decat exista in realitate. Unde s-ar ascunde aceia in sistemul asta de care vorbesti ?

Eu zic ca nu ar fi trebuit sa existe nici un prag pentru demitere, ca in 2007, si ca Base trebuia sa fie sutat ca la rugby de acolo dar daca tot ne oprim in procentul ala de rahat sunt curios pe ce te bazezi exact considerand ca procentul va creste sau scade. Din experienta personala nici o ruda a mea care traieste in strainatatea nu mai are cetatenie romana. Dar nu as extrapola de aici vreo regula. Pentru fiecare 13 romani care mai au cetatenie exista cel putin inca pe atatia care nu mai au.

PS: Sper sa ai de a face cu servicul medical privat in strainatea pentru ca aici e praf si pulbere iar in anii ce vor veni va fi si mai rau din cauza numarului mare de incompetenti si prosti intrati in sistem, si ala privat si ala de stat.

Last edited by Redy : 03 Aug 2012 at 17:01.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif