View Single Post
Old 03 Aug 2012, 16:27   #638
sergiuseling
Guru

sergiuseling

Văd că nu puteți fără să vă insultați.

Datele nu-s bune de la nimeni. De exemplu eu îs încă încadrat ca student la medicul de familie deși nu mai sunt student de peste 3 ani de zile. (așa că am dubii legate de CNAS) La referendum am fost recenzat de 2 ori: o dată de părinți acolo unde am adresa din cartea de identitate (deși nu mai stau acolo de 9 ani) și o dată unde stau. (și aici am dubii că e chiar corect numărul)

Dar pe de altă parte populația e clar în scădere, numai vedeți populația stabilă de la ultimele 3 recensăminte:
recensământ 2011 19.042.936
recensământ 2002 21.698.181
recensământ 1992 22.810.035

Așa că cele 18,3 milioane pe liste e cam mult.
Pe de altă parte nu cred că se va asigura cvorumul de peste 50% nici cu noile liste. Dar să aflăm câți suntem nu mi se pare a fi o așa mare pierdere de vreme, chiar e util.

Până la urmă toți sunt încăpățânați și nu lasă de la ei.
Vina cea mai mare e a CCR-ului care a devenit mult prea importantă (ori a celor care i-au dat puterea asta sporită). Puterea e putere pentru a lua decizii și la urma urmei noi i-am ales să ia aceste decizii. Sigur dacă există o încălcare gravă a principiilor constituției CCR poate interveni ca urmare a unor sesizări, dar ce se întâmplă acum când CCR-ul trebuie să-și dea cu părerea la orice e absolut ridicol.
sergiuseling is offline   Reply With Quote sendpm.gif