View Single Post
Old 03 Aug 2012, 15:36   #634
Redy
Guru

Redy

Tu de cate ori mai vrei sa minti doar ca sa iasa ca tine ? Legal a fost invalid ? Nu intelegi cuvantul "derogare" sau exprimarea este "alambicata" ? Prietene incerci sa aplici acelasi joc murdar si sa negi evidentele.

CCR a validat rezultatul referendumului din 2007, pentru ca nu exista prag minim de vot, a luat act de rezultat si a dat aviz negativ pentru demitere CONFORM voturilor din acel referendum. Oricat incerci tu sa o dai pe cotite cuvintele din limba romana sunt exacte si usor de inteles pentru cine strange 2 neuroni in cavitatea craniana. CCR a validat atat amendamentul cat si referendumul pentru ca nu exista prag, restul sunt doar minciunile tale.

Ca un rezumat al contributiei tale pe aceasta pagini:
1. Ai dezinformat
2. Ai deformat realitati
3. Ai mintit
4. Continui sa minti
5. Pui in discutie sensul cuvintelor in cauza desi ele sunt precise si simplu de inteles
6. Ai aberat

Oricate invective imi gasesti mie, adevarul sta de partea mea in aceasta problema. Tu ai venit, ai mintit si acum pus in fata realitatii nu ai altceva de facut decat sa taci, asa ca taci si intoarce-te in barlogul ala portocaliu din care ai venit.

Te-ai dovedit a mia oara ca esti un pic simplut si un pic speriat cand realitatea in care tu crezi ca existi se dovedeste a fi o minciuna.

Nu mai minti mincinosule. Tot ce ai spus pe aceasta pagina este doar o MINCIUNA pe care nu vrei sa o recunosti in pofida EVIDENTELOR. Nu mai minti mincinosule

PS: Da sigur. Tu nu ai fost pacalit de aia in primul post dupa ce am dat eu citatul tu inca mai ziceai ca e prag. Du-te mah de aici, jet pe threadul de aberatii ca intri in imagine numai bine.

Last edited by Redy : 03 Aug 2012 at 15:50.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif