View Single Post
Old 03 Aug 2012, 14:54   #632
Redy
Guru

Redy

In 2007 CCR a validat rezultatul referendumului ? Esti sigur ca ai citit tot ce am scris sus postacule ?

In 2007 nu era prag minim de vot si acum este, asa ca tot ce ai aberat tu mai sus nu sunt decat dezinformari pedeliste pentru prosti. Ai sarit pe scala pedelistului de la amiba la impostor. Felicitari.

Aberezi in continuarea pe un ton nervos ca sa iti acopere mizeria pe care o ascunzi in spate precum si lipsa argumentatiei afirmatiilor tale. Aberezi. Mai citeste o data si apoi vino sa imi zici din nou de pragul ala care cica nu a fost scos niciodata. Hai, mai incearca o data.

Originally Posted by paul_aramis:
idiotule, cerința de cvorumul exista și în 2007 (când a modificat pesedeu' legea, crezând că-l dau jos pe băsescu) și în 2009.

Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul. I-auzi, era prag in 2007. Mah tu stii sa citesti ? Daca da atunci de unde vii cu asemenea aberatii ?

Deci nu esti rudimentar doar la artimetica gimnaziala dar si cursul de limba romana ti-a fost inutil fiind incapabil sa citesti.

Originally Posted by paul_aramis:
și da rahat roșu, citez din lege, spre deosebire de tine care citezi din povești nemuritoare și din lăturile pe care ți le vâră sub nas secretarii de partid
Ce faci tu ? Citesti din lege ? Ia mai citeste-o inca o data. In plus folosesti acelasi truc cunoscut postacilor pedelisti si pedelistilor in sine, aratati cu degetul spre altii ca sa nu se vada mizeria de unde stati. In timp, voi pedelisti, ati reusit sa miscati destui prosti si o sa continuati sa faceti dar totusi, nu suntem toti asa prosti, ba din contra, astia care nu suntem prosti vedem prin voi ca prin sticla.

Postacule, zi-le alora de la partid sa trimita pe cineva care a absolvit clasa a 8-a ca cu tine se duce Base la puscarie.

PS: Poate nu ai realizat dar mi-am batut un pic joc de tine. Am dat cu bold in alta parte iar tu te-ai oprit fix in aia. HAHAHAHA. Postacilor sunteti atat de previzibili . Mai citeste o data ce am citat de pe wikipedia.

Last edited by Redy : 03 Aug 2012 at 15:19.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif