Originally Posted by Redy:
Faptul ca nu mai suntem atatia romani a spus-o chiar Base cand nu era sa fie schimbat. A spus-o CCR. Sunt acte care duc spre aceleasi rezultate. Hai ca nu e asa greu de estimat. Nu stiu ce acte doveditoare vrei tu dar aramise ,sunt dovezi ca numarul e mult mai mic decat cel initial. Cei iesiti la vot au fost 47% dintre care 7.5 milioane au spus DA. Considerand datele de mai sus nu vad cum procentul de 47% ar scadea si nu ar creste peste 50%. Pe langa pragul artificial impus (cu ideea ca lumea sa vina la vot) si transformat in arma politica, numarul celor care au spus DA este urias deoarece niciodata in istoria Romaniei nu a fost o iesire de 100%. Nicaieri in lume nu vine 100% deci cei 7.5 care au venit si au spus DA sunt mai mult decat necesari pentru ca sa zboare Base de la Cotroceni.
Toate lucrurile astea sunt niste evidente, negate si rasturnate de impostori sau sobolani care le deformeaza in scop politic cum mai fac unii pe acest forum printre care paul_aramis asta. Dar pana la urma asta e o alta ocazie ca sa isi arate adevarata fata, impreuna cu conducatorul lor mult iubit care s-a dovedit a nu fi atlceva decat o lepra care se tine de scaun, un sobolan care exploateaza orice gaura gasita in acest subsol numit Romania, un vierme care a infectat mintile mai slabe ca el si cei pe care i-a pus el sa isi protejeze clica de mafioti sunt cei care trebuie si pot sa conduca Romania.
PS: Nu, nu isi va da demisia si va asteptat sa fie scuipat afara pe 12 septembrie pentru ca stie ca va infunda puscaria cand iese. Nu e doar ca este un nenorocit dar pentru ca ii este frica.
|
toată argumentaţia ta, băi şoboanule, e un rahat: nu a fost impus nici un prag, nu acum. mai zic odată, poate mintea ta de pitecantrop politic sugător la ţeava psd pricepe: pragul electoral de 50% plus unu necesar pentru validarea referendumului a fost adoptat în 2000, prin Legea 3. de la data publicării legii în Monitorul oficial şi până astăzi,
3 august 2012, acest prag electoral nu a fost modificat.
niciodată. singura modificare adusă, dar nu pragului electoral în sine, a fost în 2009 când baza de aplicare a fost modificată de la "listele electorale" la "listele electorale permanente"
dimpotrivă, a fost înlăturat, prin decizia CCR, a fost înlăturat un alt prag, acest fiind într-adevăr unul artificial., respectiv cel al numărului de voturi necesar pentru demiterea preşedintelui. acest articol a suferit 3 modificări faţă de forma iniţială adoptată în 2000: prima dată în 2007, când (cu ocazia primului referendum pentru demitere) tot PSD l-a modificat din "
majoritatea cetăţenilor înscrişi" în "
majoritatea voturilor exprimate". a urmat apoi modificare PDL din aprilie 2012, înapoi la formularea veche şi apoi adusă înapoi de PSD la prevederea din 2007: demiterea se face cu majoritatea voturilor valabil exprimate. toate astea sunt suţinute de dovezi, băi moluscă pesede, monitoarele Oficiale în care au fost publicate actele în cauză fiind accesibile oricui şi nu sunt chesti scoase din maşina de propagandă a partidului-vierme, ăla care ar vrea să acopere minţile tuturor cu o perdea roşie, aşa cum a reuşit să o facă deja cu aplaudacii lui pupincurişti.
în ceea ce priveşte "numerele", aşa cum am dezvoltat mai înainte, există unul singur, în afara listelor electorale oficiale; cel furnizat de MAI, de 18.3 milioane. alea de 16.5 sunt visele voastre erotice.
Originally Posted by reivan:
No eu tot iti zic ca nu esti pe treaba ta , cat despre psd...am aruncat cu oua`n toate locurile din orasu meu unde-au facut partid.
Medic de familie ai de la 2 ani , pana la 2 ani te poti duce oriuunde , la orice medic. Si daca tu mai crezi ca Iliescu mai e cineva din pct de vedere politic in Romania...
in mintea ta , aia care au actualizat sistemul natinal de asigurari de sanatate ce cuprinde orice roman in viata.nu stiu de cati oameni se ocupa 
|
nu maimuțoi roșu, nu știu. pentru că încă odată, nici cel puțin toți românii din țară nu sunt cuprinși în sistemul asigurărilor de sănătate. pentru că nu e obligatoriu să fie. ai priceput bovină pesedistă?
iar în privința lui Iliescu, ce coincidență, a trimis luni scrisorică la CCR cum că trebuie re-calculat numărul de alegători că e mai puțini și pac! CCRu' zice că vrea date noi...
dacă voi vă închipuiți că aragaz cu patru ochiuri face chestiile astea de capul lui...