Cred ca el vroia sa evidentieze ipocrizia oamenilor din Gotham distrugand un personaj ca Batman. Nu a reusit asa ca l-a folosit pe Harvey. Pentru Joker, Batman era tinta care ar fi avut cel mai mare efect asupra populatiei dar nu a reusit. Cel putin mie asa mi s-a parut, lucru care poate fi evidentiat prin:
"You don`t think I would risk the fight for Gotham`s soul in a fistfight with you ? "
In legatura cu Bane, nefiind un cunoscator al comicsurilor respective nu am simtit nevoia cu "break the bat". Cred ca ar fi sunat un pic cam aiurea dar nu strica nici daca o baga acolo. Am revazut TDKR si de data asta mi-a placut mai mult pentru ca aveam povestea in cap. Am putut sa urmaresc mai bine scenele de actiune. A doua bataie intre Bane si Batman a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult si mai ales prezenta lui Hardy ca Bane cand este lovit si incepe sa dea ca nebunul in coloana aia. Extraordinar de bine filmat. Pacat ca nu va ramane atat de memorabil precum Jokerul din cauza scenariului can slabut in ceea ce priveste Gotham si intentiile lui Bane.
PS: De fiecare data cand ma gandesc la numele Harvey, in cap aud vocea lui Ledger pronuntand Haaarveyyyy si am imaginea jokerului care zambeste asa un pic tamp. Ce a putut sa faca ala din acel rol este absolut extraordinar, genial.
Last edited by Redy : 02 Aug 2012 at 23:57.
|