View Single Post
Old 02 Aug 2012, 15:44   #599
Redy
Guru

Redy

Deci nu esti multumit cu rolul de bufon ci vrei sa fii si regele afirmatiilor neargumentate ? Pentru asa ceva va trebui sa te bati cu Rifa.

Nimic din ce spui tu acolo nu-i adevarat sau are vreo legatura cu realitatea. Pragul a fost atins conform populatiei care respira si expira. Adaugarea lui a fost insa artificiala iar cei care l-au "adaugat" acum o dau intoarsa, dovedind inca o data ca CCR nu e altceva decat o marioneta. CCR nu este pusa sa numere dar si-a depasit atributiile cand a impus un prag imaginar care nu a fost altceva decat o arma politica a PDL-ului. Sunt sigur ca lucrurile astea logice nu te deranjeaza pentru ca te aflii intr-o companie care iti face onoare, a decedatilor,a purtatorilor ilegal de creier si a impostorilor.

Originally Posted by paul_aramis:
o da, ştim cu toţii ce liberal eşti. la cât sloboz ai dat pe tastatură în ultima lună, nici nu ne aşteptam să fii altceva...

Si ce lucruri anti-liberale am spus eu ? Ia da-mi niste citate. Daca tot am scris asa de mult sigur poti sa prezinti un mic rezumat a ceea ce am zis daca nu "citate". Hai sa te vedem, liberalule. Baga material.

Tu nu stii sa iti aduni nasturii de la camasa asa ca nu ma astept la niste raspunsuri pentru ca pana acum ai evitat sa iti justifici parerile. Sunt curios cine iti pune pantalonii dimineata inainte sa pleci pe plantatie.

Last edited by Redy : 02 Aug 2012 at 16:12.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif