Am decis ...................... sa o amanam.
Originally Posted by paul_aramis:
pesedac mic şi furios, mai uşor cu revoltatu', că te enervezi şi iară te-apucă diareea de tastatură.
noi ne luăm înfrângerea (în fond nu am pierdut nimic, nu noi suntem ăia care ne-am bătut în piept cu susţinerea populară ş-am cerut aprobare de la popor) şi vă lăsăm vouă victoria. vă lăsăm chiar să vă jucaţi cu ea la groapa cu nisip, da' nu mă întreba până când, că nu depinde de noi, ci de bunicuţă. c-am auzit că e iute la mânie şi cum nu te încadrezi în directive, cum te zboară.
|
Asta e tot ce a putut scoate
aroganta din tine ?
Arogantule, du-te mah la grupa mica si continua sa stai cu fundul pe canapea imaginandu-ti ca dai cuiva in bot. Voua, noua, ciudat mod de a te adresa. Nu ar fi rau nici sa pui mana pe niste carti pana la urmatorul scrutin/vot ca poate reusesti sa aduni corect.
Mai usor cu fobiile pesediste si comuniste, sunt mult mai
liberal decat vei fi tu in toata viata ta, in orice decizie, in acelasi timp nu sunt rupt de realitate sa o duc in extrem de "frica comunismului". Daca ai fi gandit, dar nu o faci, ai fi vazut ca omul e o creatura mai complexa decat stanga vs. dreapta sau comunist vs. capitalist. Dar cu cine dracu sa vorbesc, cu pui de comunisti pe plantatii straine cu impresii ca daca nu mor de foame stiu ei ce-i cu ideologiile sau cu partidele politice. Esti cazul clasic care isi pune bara mult mai sus decat poate sari, un roman clasic.
Au ajuns toti prostii care nu stiu sa adune 5 cu 7 sa se dea aroganti pe forum.