View Single Post
Old 02 Aug 2012, 13:48   #338
Chambord
x

Chambord

About me and:

- the No.1's (Vertigo pt critici si Tokyo Story pt regizori)

Nici unul din ele nu detine un loc in inimioara mea. Dar de ce oare ? Sunt filme bune fara doar si poate dar nu mari (pt mine). De ce nu pot empatiza cu ele ? O sa le revad curand si o sa-mi readresez intrebarile astea pe baza unor vizionari proaspete (si de ce nu, in urma revederii, sa-mi schimb complet perspectiva asupra lor). Asa cum vad lucrurile acum, vechiul si cvasi-eternul lider Citizen Kane era mult mai aproape de ideal.

- the general Top 10's

Ma bucura in mod special prezenta (ordine aleatoare) a: Citizen Kane, Sunrise, The Passion of Joan of Arc, 8 ½, Apocalypse Now, Mirror, Bicycle Thieves.

- the critics' Top 50

Patrunderea in clubul exclusivist al inaltimilor a unor filme pana acum vazute ca prea "noi" sau prea "altfel" pentru a fi urcate atat de sus: Mulholland Dr., In the Mood for Love, Sátántangó (desi personal consider Werckmeister Harmonies si Damnation ca fiind the pinnacles of Bela Tarr ), The Battle of Algiers, Histoire(s) du cinéma, La Jetée

- the individual lists

Le astept chiar mai mult ca pe topul general. Pentru ca ele sunt sarea si piperul si voi gasi multe hidden gems acolo.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif