View Single Post
Old 01 Aug 2012, 23:28   #7
White1
Guru

White1

Imi plac filmele despre filme. Dar asta m-a lasat putin descumpanit la sfarsit. Nu am inteles exact pe ce se insista. Daca e satira nu i-ar fi stricat putin mai multa incisivitate. Mie mi-a atras mai mult atentia love-story-ul ratat dintre Maggie si Zoe decat partea "ideologica" a filmului. Cam asta e senzatia cu care am ramas: desi lipsit de forta (si poate si de ambitie) filmul sta bine la partea sociala(nu e cel mai fericit termen) - e reconfortant sa vezi personaje carora le poti intelege actiunile, fara sa ai senzatia ca se comporta intr-un anumit fel doar pentru ca asa scrie in scenariu. Si filmul are destule scene interesante: incercarea lui Maggie de a intra in pielea personajului , despartirea de Zoe din fata discotecii si, binenteles, finalul (care contrasteaza puternic cu atmosfera mai degraba relaxata a filmului).
Mi-a placut dar, in afara de faptul ca m-a determinat sa grabesc putin vizionarea lui Les Vampires nu am ramas cu mare lucru (kinda sad to see Jean-Pierre Leaud old)
2,5
White1 is offline   Reply With Quote sendpm.gif