View Single Post
Old 01 Aug 2012, 12:53   #582
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by iiii:
oricum, dupa parerea mea, USL s-a facut de cacao, si acum o intorc pe toate fetele in incercarea de a schimba intrun fel sau altul rezultatul referendumului.

Exact. S-au facut de rahat si acum incearca sa o dreaga. Chiar daca ei in cazul asta vorbesc despre realitatea din aceasta tara in legatura cu numarul celor de la vot, in politica nu se joaca dupa aceleasi reguli iar USL s-a dovedit a fi incompetenta din acest punct de vedere.

Pentru mine aceasta amorteala si prostie cu care actioneaza USL a fost un argument ca daca vor veni la putere nu vor reusi sa fie atat de smecheri ca PDL-istii si de aia nu am fobie de USL in acest caz. Au timp insa sa ma contrazica.

Nu stiu daca presiunea populara a avut de a face cu deciziile luate de USL, as inclina sa cred ca nu. Am coborat capul la mizeriile si minciunile dinspre EU, suntem niste sclavi pana la urma.

Impostura sustinatorilor PDL si ai lui Basescu este evidenta in aceste cazuri in care trebuie sa nege realitatea. Dar au facut-o ei cand l-a pocnit pe copilul ala peste bot, de ce nu ar face-o acum. De aia cand mai vad vreun pedelist stiu repede ce-i in capul lui, fie prostie si credulitate fie impostura. Nu exista nici un alt atribut care sa descrie un pedelist. Am cautat adanc dar am ajuns la concluzia ca nu exista asa ceva. Materialul genetic din care sunt facuti este pur si simplu inferior la nivelul conexiunilor logice pentru cei care cred sincer in ce vorbesc si nu doar sunt ciobanii care mana oile de pe un varf de munte pe altul. Oi sau ciobani, nimic altceva.

Last edited by Redy : 01 Aug 2012 at 13:01.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif