View Single Post
Old 30 Jul 2012, 11:34   #541
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by rifa:
Tu habar n-ai cine e Dragnea si ai nesimtirea sa-ti dai cu parerea de spatiul politic si de istorie... Sunteti frustrati frate ca habar n-aveti istorie si habar n-aveti cine sunt personajele astea si va credeti si voi smecherasi ca vorbiti de politica. Aberatii mai mari ca aici nu am putut sa citesc decat in spatiul de comentarii de la Antene si Libertatea. Numai acolo mai sunt oameni cu asa judecata.

Prietene, ai ramas dator cu multe raspunsuri la mizeriile pe care le-ai spus. De unde atata tupeu ca tu stii istorie. Ai uitat toate aberatiile pe care le-ai spus pe acest thread ?

Tu nu stii istorie nici cat stie un licean de clasa a 12-a. Nu te mai minti singur. Singura avengura istorica pe care o ai este cea care iti este dictata de vreun pedelist. Mai usor cu istoria pe scari mincinosule.

Nu am de ce sa fiu frustrat pentru ca fara un artificiu tampit care poate fi invalidat oricand ca argument, Base si-a luat un picior in fund. Daca se valideaza sau nu ramane de vazut. Din cate am inteles Curtea a recomandat pragul pentru ca lumea sa se duca la vot. Lasitatea PDL si comanda de a sta acasa adresata sclavilor si prostilor vine in contradictie cu recomandarile curtii deci cei de la USL nu pot fi acuzati ca nu au vrut ca cat mai multi romani sa fie prezenti deci cei care au incalcat recomandarea Curtii Constitutionale au fost cei de la PDL. Daca intentia CCR a fost altceva decat un artificiu atunci votul este valid din punct de vedere legal. Daca insa CCR este doar un gard de protectie pentru persoana lui Basescu atunci nu va fi valid. Oricum pentru sclavii pedelisti nu conteaza decat sa raman ai lor la putere pentru ca poate le mai arunca si lor niste frimitituri.

Last edited by Redy : 30 Jul 2012 at 17:12.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif