View Single Post
Old 30 Jul 2012, 01:24   #534
Redy
Guru

Redy

Originally Posted by Twinsen:
Originally Posted by Redy:
Doar soboloani, profitorii si mortii mai sunt cu Basescu deci ce sa trag eu cu tine ? In cel mai bun caz eu te trag pe tine. Tu nu ai tras niciodata pe nimeni in viata ta.
Du-te-n mortii matii, jigodie. Sa speram ca mai sunt inca romanii din ambele tabere care au inca suficient minte sa nu se traga reciproc in sant. Tu insa esti un cretin.

Tu esti dusmanul meu, nu personal si nici fizic. In realitate nu te-as baga in seamna deloc pentru ca stiu ca nu ai cum sa progresezi. Tu esti lipitoarea care suge sange. Tu esti cel care afiseaza un fals dialog "impaciuitor" in timp ce sustragi portofelul. Tu esti cel care dezinformeaza si deformeaza evidentele in scop politic. Nu exista noi. Exista tu si eu. Niciodata nu va exista noi atat timp cat te vei comporta si gandi in acest fel. Nu avem nimic in comun deci tu si eu nu vom alcatui niciodata un "noi".

Astazi ai putut fi inlocuit cu un sicriu, eu vreau sa traiesc printre cei vi. Pana sa vina Iisus a doua oara nu vei putea iesi de unde esti deci nu contezi pentru mine. Tu nu lucrezi pentru Romania, tu lucrezi pentru pedele si pentru mentinerea unui sistem bolnav la putere. Tu esti cancerul acestui neam.

Noi suntem cei 8 milioane de oameni care am iesit la vot. Noi suntem vi, tu esti mort. Noi suntem liberi, tu esti sclav. Noi suntem mai multi, voi sunteti mai putini, de data asta.

Originally Posted by reivan:
Apropo de asta , pana acum eram militant impotriva cenzurii si sustineam ca oamenii de aici sunt prea maturi sa se jigneasca in asa hal.
Sincer, prefer dreptul de a vorbi liber decat cenzura, in orice aspect al vietii, oriunde, oricand.

Last edited by Redy : 30 Jul 2012 at 01:37.
Redy is offline   Reply With Quote sendpm.gif